Diensten en Services

Dit zijn de toepassingsgebieden waarop wij ons richten

Services

Diensten

Ben ik veilig? Voldoe ik aan de AVG? Heeft mijn organisatie controle en genoeg maatregelen genomen om cyber aanvallen te weerstaan? 

 

SKS Security levert, naast onze security producten, ook diensten en trainingen. Deze variëren van assessments tot aan een volwaardig Security Monitoring (SOC/SIEM) service. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Security Diensten en Trainingen
Security Monitoring (SOC/SIEM)

Wat als uw gevoelige bedrijfsinformatie op straat komt te liggen? Hoeveel kans maken virussen en malware eigenlijk? Hoe veilig is uw netwerk? SKS Security ondersteunt met ICT-security.

U moet er niet aan denken dat derden uw netwerk binnendringen en aan de haal gaan met uw data. Of dat ze uw systemen platleggen en u het werken onmogelijk maken. Toch is de dreiging voor iedere organisatie reëel. En de risico’s ontwikkelen zich snel.

Met de ICT-Security diensten (SOC/SIEM) van SKS Security worden risico’s continu gemonitord, geanalyseerd en aangepakt door middel van de beste en nieuwste technieken en met de uitgebreide ervaring en kennis van onze consultants en partners.

Informatiebeveiliging is enorm belangrijk voor de continuïteit van uw organisatie, als uw risico’s geminimaliseerd worden kunt u zorgeloos aan het werk!

DigiD ICT-beveiliging Assessment
Met deze audit krijgt u zekerheid over de opzet en bestaan van de maatregelen en procedures gericht op de ICT beveiliging van de webomgeving van uw DigiD aansluiting en voldoet u aan uw verplichting om een DigiD ICT-beveiligingsassessment te laten uitvoeren door een Register EDP-Auditor (RE).

De doelstelling van de assessment is:
Het geven van een oordeel per beveiligingsrichtlijn van de “norm ICT-beveiligingsassessments DigiD” van Logius over de opzet en bestaan van de maatregelen gericht op de ICT beveiliging van de webomgeving van de DigiD aansluiting

Penetration Testing Services
De aanpak verschilt per type test. Vaak beginnen onze testers met een geautomatiseerde scan en / of een reconnaissance stap. In deze stap wordt er zo veel mogelijk informatie (geautomatiseerd) verzameld.

Scans geven een indicatie voor mogelijke kwetsbaarheden en de tester leert de structuur van de webapplicatie kennen.

Nu de tester een idee heeft van de webapplicatie zal er handmatig worden geprobeerd om kwetsbaarheden te misbruiken.

Wij leveren in onze testing procedures handwerk. Er wordt met een menselijk oog naar de applicatie of infrastructuur gekeken en geprobeerd om de logica en systemen erachter te doorgronden.

AVG Bewustwording training

Voorkom incidenten met bewuste medewerkers

Onze training vergroot de kennis en het inzicht in de nieuwe privacywetgeving. Uw medewerkers leren welke consequenties de AVG heeft in de dagelijkse praktijk. We geven de cursus in een persoonlijke, kleinschalige setting. Zo kunnen we iedere deelnemer volop aandacht geven en vragen direct beantwoorden.

Functionaris Gegevensbescherming (as a Service)

Voor een streng maar rechtvaardig toezicht op je privacybeleid. Voor gedegen advies over het compliance traject. Als schakel tussen jouw organisatie en de Autoriteit Persoonsgegevens. Of simpelweg voor het inbrengen van de nodige kennis en expertise.

Een Functionaris voor de Gegevensbescherming is voor vrijwel elke organisatie van waarde. En in sommige gevallen zelfs een keiharde wettelijke verplichting.

De oplossing? FG-as-a-Service
Wij hebben de oplossing. We leveren simpelweg de beste FG’s, op afroep. ‘FG-as-a-Service’ noemen we dat. Onze gecertificeerde professionals verbinden zich als FG aan jouw organisatie. Precies zo kort of lang als nodig is. En precies met de juiste kennis en vaardigheden.