Authenticatie
in de zorg

LIVE EVENT 22 SEPTEMBER 2020

Presentaties   |   workshop   |   MeetUp

Authenticatie in de zorg in 2025

Hoe gaan wij (als het goed is) over 5 jaar om met toegang tot persoonlijke gegevens en systemen? Hoe werkt authenticatiedan en wat zijn de gevolgen voor medewerkers en cliënten?

Wat zijn de beperkingen van de huidige beveiligings en authenticatie oplossingen (ook die van de partners die dit event mogelijk maken). Hoe beperken we slim de toegankelijkheid zonder een onwerkbare situatie te creëren? Hoe visualiseren en monitoren wij het gebruik en de bedreigingen?

22 september 2020   |   13:00u – 16:30u   |   Naarden

Authenticatie in de zorg

Er zal heel veel moeten veranderen, maar dat kan ook positief zijn. De huidige oplossingen voldoen nog niet in alle opzichten.

v

Presentaties

Presentaties van collega’s over hun recente ervaringen. Onafhankelijke experts uit Nederland en Noorwegen over de te ontwikkelingen in komende jaren.

 

Demonstraties

Live 1-op-1 demonstraties van tooling en werkwijzen. Inrichten, afdwingen en verantwoording faciliteren van compliance zonder de operatie te verlammen.

 

w

Meet Up

Ontmoet collega’s, maak kennis en leer van elkaars ervaringen. Wij zorgen dat er voldoende tijd is in pauzes en rond de lunch omdat dit een heel waardevol onderdeel van het evenement is.

SPREKERS &  ONDERWERPEN

Schrijf u nu kosteloos in

Verzeker u van één van de 40 plaatsen die beschikbaar zijn voor dit evenement.

Als u met een collega wilt komen, schrijft u zich dan afzonderlijk in.

 Deze partners maken het event mogelijk

Zelf zien hoe het werkt?

Graag laten wij zien in een online demonstratie van circa 30 minuten wat SentinleOne in uw omgeving kan betekenen? 

Dank voor het aanvragen voor de demo van SentinelOne! We nemen snel contact met u op om de details verder te bespreken en de demo in te plannen.