Wij maken het graag persoonlijk

Je wilt voorkomen dat er belangrijk informatie verloren gaat of onrechtmatig in andermans handen komt. Informatie veiligheid is niet alleen belangrijk en vaak ook verplicht, het is ook persoonlijk.

About Us

20 jaar ervaring in IT security

Wij hebben zeer ruime ervaring met informatie beveiliging. Vanaf het moment dat computernetwerken gemeengoed werden bij organisaties en bij de intrede van internet waren wij al bezig met veiligheid.

Beste technologie door onafhankelijkheid

Wij zijn een volledig onafhankelijke leverancier met een compleet pakket aan oplossingen voor informatiebeveiliging. Hierdoor hebben wij onze handen en ons hoofd vrij om te kiezen  de beste oplossingen die om dit moment beschikbaar zijn.

Beste oplossing door eigen werkwijze

Wij denken mee van beleid tot implementatie. Door onze ervaring weten wij wat we kunnen beloven en maken dat ook waar. Wij een door SKS Security ontwikkelde methodiek te weten SPECSIS.

Complexe netwerken met diverse protocollen en besturingssystemen met elkaar verweven is voor ons dagelijks werk. Aan de hand van uw business doelstellingen en ICT vraagstukken definieert SKS Security BV een informatiebeveiligingsbeleid op maat.

Zowel het ontwerp als de implementatie van een compleet beveiligingsplan zien wij als onze verantwoordelijkheid. Onze ervaring, deskundigheid, onafhankelijkheid en objectiviteit zorgen voor een optimaal eindresultaat.

Vertrouwen

Waarom anderen voor SKS kozen

Wij zijn trots op de groep organisaties die wij klant mogen noemen. Van gemeenten tot fabrieken en van kleine tot erg grote bedrijven.

Bij veel van onze klanten zorgen wij al vele jaren voor beveiliging van informatie, netwerken of speciale systemen. Eigenlijk is dat wel wat onze klanten met elkaar gemeen hebben: vertrouwen opbouwen in een lange relatie en samenwerken aan een optimaal resultaat. De benodigde veiligheid tegen acceptabele kosten.

Wilt u van één van onze klanten zelf horen wat hun ervaringen met SKS Security zijn? Dan brengen wij u graag met hen in contact.

 

Persoonlijke benadering

Zeer ervaren consultants

Best of breed producten

Onafhankelijk van producent

Al bijna 15 jaar werkt de Gemeente Den Helder nauw samen met SKS Security en er is sprake van een innige samenwerking op het vlak van informatie beveiliging, netwerk infrastructuren en managed diensten. Twee partijen die elkaar naadloos aanvoelen.

Gemeente Den Helder

Een langdurige samenwerking op het vlak van advies, implementatie en ondersteuning met netwerkproducten zoals Juniper.

Total Nederland

Al vanaf dag één sinds het bestaan van SKS Security werken we zeer goed samen en is SKS Security de hofleverancier voor de infrastructuur netwerkcomponenten en alles wat te maken heeft met informatiebeveiliging.

Woonbron

Zelf zien hoe het werkt?

Graag laten wij zien in een online demonstratie van circa 30 minuten wat SentinleOne in uw omgeving kan betekenen? 

Dank voor het aanvragen voor de demo van SentinelOne! We nemen snel contact met u op om de details verder te bespreken en de demo in te plannen.