StaySafe @ HomeOffice

LIVE WEBINAR 19 MEI

Live Webinar

Het Nieuwe Normaal, structureel veilig


Door de snelle adoptie van thuiswerken en het toenemende gebruik van cloud applicaties staat de beveiliging voor nieuwe uitdagingen. Wat zijn die uitdagingen en welke oplossingen zijn er?

  • Hoe regel je de IT Security nu structureel beter, met een prettige gebruikerservaring ?
  • Met welke nieuwe (be)dreigingen krijgt uw organisatie te maken? Denk aan WiFi hacking, inloggen van vreemde lokaties en Credentials theft.
  • Enorme toenames geavanceerde malware aanvallen sinds uitbraak Corona

Dit webinar maakt inzichtelijk hoe u uw organisatie structureel veiliger kunt maken in het Nieuwe Normaal met gebruik van flexibele werkplekken en steeds meer cloudapplicaties.

Live Security Workshop

SKS Security, SentinelOne en Exabeam laten u zien hoe u de dreigingen inzichtelijk maakt en voorkomt, ongeacht waar de gebruiker zich bevindt.

Volg het StaySafe@HomeOffice webinar en zie hoe wij met SentinelOne (onderscheidende EPP en EDR) geavanceerde aanvallen analyseren en een heel systeem met één klik opschonen. Exabeam (User & Entity Behaviour Analytics) biedt zichtbaarheid over de activiteit van gebruikers ter plaatse en in de cloud.

19 mei 2020   |   14:00u – 15:30u

Veilig thuiswerken

“Er zal heel veel moeten veranderen, maar dat kan ook positief zijn. De huidige oplossingen voldoen nog niet in alle opzichten”

SPREKERS

Luk Schoonaert

Director of Technology & Certified Cyber Security specialist

Stijn van Hoof

Senior Engineer SentinelOne

Schrijf u nu kosteloos in

Verzeker u van één van de plaatsen die beschikbaar zijn voor dit live webinar.

 

 Deze partners maken het webinar mogelijk

Zelf zien hoe het werkt?

Graag laten wij zien in een online demonstratie van circa 30 minuten wat SentinleOne in uw omgeving kan betekenen? 

Dank voor het aanvragen voor de demo van SentinelOne! We nemen snel contact met u op om de details verder te bespreken en de demo in te plannen.