Business continuity

Downtime door cyberaanvallen heeft onmiddellijk grote impact op zowel de productiviteit als de dienstverlening en de reputatie.

 

Zakelijke dienstverlening

One size fits all

voor ieder organsitaie dagelijkse vbedrijfsvoering te continueren, onderbreking is schade,

S1 biedt 360 graden inzicht en overzicht van alle activietietn op ieder endpoint

24×7 databescherming

automatische beschermiong tegen bekende en onbekende aanvallen

aanvullend met next gen monitoring en moderne authenticatie .fido2 

De nieuwe aanpak voor de bekende en onbekende cyberdreigingen van vandaag

SentinelOne is een Next-Generation Endpoint oplossing die detectie, bescherming, response en herstel in een lichtgewicht agent aanbiedt.

Iedere activiteit op een Endpoint wordt geanalyseerd met behulp van behulp van gedragsanalyse. Op deze manier kan de dreiging worden gestopt voor dat deze schade aanricht..
Zo worden niet alleen bekende dreigingen ontdekt, maar ook de nieuwe of onbekende malware (dreigingen)  realtime en direct herkend, gestopt en opgeruimd. Zo heeft SentinelOne elke dreiging altijd in het vizier.

 

Waarom relevant voor u?

SentinelOne bied 24 uur per dag, 7 dagen in de week bescherming van de bedrijfskritische data. 

Hiermee heeft u de zekerheid dat u en uw klanten te allen tijde toegang hebben tot de data. 

Forensische rapportages geven 360 graden inzicht en dragen bij aan het voldoen van de wet- en regelgeving en normeringen.

Slim evalueren?

Begin met het lezen van ‘The Endpoint Detecetion and Response Markt Compass’. Een onafhankelijke  evaluatie van KoppingerCole over de Endpoint Seceurity landschap. 

Smarter SIEM, better security

Het neerzetten van een privacyvriendelijke, veilige omgeving en het voldoen aan strenge privacywetten, het hoeft allemaal niet ingewikkeld te zijn. Het hoeft voor veel organisaties geen torenhoge kosten met zich mee te brengen.

> Stap-voor-stap door alle verplichte maatregelen
> Complete AVG-boekhouding
> Grip op compliance
> E-learning voor bewustwording > FG-as-service voor balans in kwaliteit/kosten

Download het magazine over privacywetgeving speciaal gericht op Finance of Zakelijke Dienstverlening. 

Waarom Exabeam?

Exabeam is voorspelbaar, zowel in kwaliteit als prijs.

Prijs per gebruiker, niet per MB. Herkenning van ‘events’ op basis van gedrag, niet op basis van regels en instellingen. Onderzoeken en oplossen in minuten, niet in dagen.

Gefaseerde implementatie. Geen grootschalige projecten, maar snelle resultaten..

Authenticatie zonder compromis

Stop het grootste gevaar voor inbraak in accounts: zwakke wachtwoorden. Ga zonder moeite over op wachtwoordloos en en veilig gebruik van apparatuur en applicaties.
Moderniseer uw multifactor-authenticatie. Gebruik de YubiKey voor superieure beveiliging, de gemakkelijkste gebruikerservaring en aantoonbaar rendement op uw investering.

Het nr. 1 beveiligingsprobleem: gestolen inloggegevens

Duizenden bedrijven en miljoenen eindgebruikers gebruiken YubiKey om het inloggen op computers, internetdiensten en mobiele apps te vereenvoudigen en te beveiligen.

Of het nu gaat om desktops, laptops, mobiele telfoons en tablets of thuiswerkplekken, Yubico heeft de oplossing. 1 oplossing voor alle toegang met een beveiligingsniveau dat makkelijk voldoet aan de bestaande standaarden en eisen.

Waarom Yubikey?

  • Authenticatie in minder dan een kwart van de tijd
  • Robuust, waterdicht en zonder batterij
  • Verminder supportkosten met >75%
  • Configure | Distribute | Enroll | Backup | Revoke
  • Gemaakt in Zweden en USA

Meer weten over 2FA?

2 Factor Authentication zonder het onthouden van wachtwoorden. Klinkt als te mooi om waar te zijn?  Lees hier hoe het makkelijk kan.

Vertrouwen

Waarom anderen voor SKS kozen

Wij zijn trots op de groep organisaties die wij klant mogen noemen. Van gemeenten tot fabrieken en van kleine tot erg grote bedrijven.

Juist in de Zakelijke Dienstverlening is het belangrijk om niet alleen technisch maar ook qua werkwijze en qua cultuur de balans te vinden tussen productiviteit, flexibiliteit en veiligheid.

Bij veel van onze klanten zorgen wij al vele jaren voor beveiliging van informatie, netwerken of speciale systemen. Wilt u van één van onze klanten zelf horen wat hun ervaringen met SKS Security zijn? Dan brengen wij u graag met hen in contact.

 

Persoonlijke benadering

Zeer ervaren consultants

Best of breed producten

Onafhankelijk van producent

Zullen wij het persoonlijk maken?

Wij gaan graag met u in gesprek over wat er belangrijk is bij uw organisatie en hoe wij kunnen helpen om uw doelen te bereiken.

Zelf zien hoe het werkt?

Graag laten wij zien in een online demonstratie van circa 30 minuten wat SentinleOne in uw omgeving kan betekenen? 

Dank voor het aanvragen voor de demo van SentinelOne! We nemen snel contact met u op om de details verder te bespreken en de demo in te plannen.