Vertrouwen op data

Klanten vertrouwen op uw kennis, op uw inzichten. Kunt u vertrouwen op uw data?
Bescherm de waarde(n) van uw organisatie en
laat ons zorgen voor uw veiligheid.

 

 Dienstverlening

Specifieke branche, eigen oplossingen

Beveiliging & Verantwoording

Elk gebruik van gevoelige informatie, moet veilig en traceerbaar zijn. Endpoint protection, event detection, reporting en visualisatie oplossingen van SKS security i.s.m. onder andere Exabeam, SentinelOne.

Geautomatiseerde en realtime reactie op incidenten. Of het nu gaat om Phishing, malware of een bedreiging van binnenuit.

– Detectie o.b.v. gedrag, niet op basis van inrichting
– Voorspelbare kosten en  gefaseerde implementatie

Exabeam is volgens GARTNER in 2020 een leader in de SIEM markt. SentinelOne is volgens Gartner de meest visionaire SIEM oplossing in 2020.

Een nieuwe aanpak voor de onbekende cyber dreigingen van vandaag

Endpoint beveiliging van SentinelOne is de eerste en de laatste ‘line of defense’. Daarbij is het autonoom handelen van het grootste belang, omdat elke seconde tijdverlies cruciaal zal blijken te zijn.

> Voldoe aan de eisen van AFM en AP
> 24/7 veiligstellen van (klanten)data
> Proactief en Real time op bedreigingen
> AI aanpak onbekende bedreigingen
> Rapportages en Forensisch inzicht

Na een afgeslagen aanval is volledig inzichtelijk te maken hoever de aanval is gekomen, welke apparaten zijn aangevallen en welke data toegankelijk is geweest voor de aanvallers.

Waarom SentinelOne?

De autonome Endpoint Protectie van SentinelOne bespaart je tijd. De verschillende AI Engines, het volledige inzicht in alle gebeurtenissen en het terugdraaien van de gevolgen van bedreigingen zijn mogelijk dankzij één enkele lichtgewicht agent.

Slim evalueren?

Begin met het lezen van ‘The secrets of evaluating security products’ Een white paper over de aanpak van Security evaluatie en zinnige tests en simulaties.

Smarter SIEM, better security

Het neerzetten van een privacyvriendelijke, veilige omgeving en het voldoen aan strenge privacywetten, het hoeft allemaal niet ingewikkeld te zijn. Het hoeft voor veel organisaties geen torenhoge kosten met zich mee te brengen.

> Stap-voor-stap door alle verplichte maatregelen
> Complete AVG-boekhouding
> Grip op compliance
> E-learning voor bewustwording > FG-as-service voor balans in kwaliteit/kosten

Download het magazine over privacywetgeving speciaal gericht op Finance of Zakelijke Dienstverlening. 

Waarom Exabeam?

Exabeam is voorspelbaar, zowel in kwaliteit als prijs.

Prijs per gebruiker, niet per MB. Herkenning van ‘events’ op basis van gedrag, niet op basis van regels en instellingen. Onderzoeken en oplossen in minuten, niet in dagen.

Gefaseerde implementatie. Geen grootschalige projecten, maar snelle resultaten..

Authenticatie zonder compromis

Stop het grootste gevaar voor inbraak in accounts: zwakke wachtwoorden. Ga zonder moeite over op wachtwoordloos en en veilig gebruik van apparatuur en applicaties.
Moderniseer uw multifactor-authenticatie. Gebruik de YubiKey voor superieure beveiliging, de gemakkelijkste gebruikerservaring en aantoonbaar rendement op uw investering.

Het nr. 1 beveiligingsprobleem: gestolen inloggegevens

Duizenden bedrijven en miljoenen eindgebruikers gebruiken YubiKey om het inloggen op computers, internetdiensten en mobiele apps te vereenvoudigen en te beveiligen.

Of het nu gaat om desktops, laptops, mobiele telfoons en tablets of thuiswerkplekken, Yubico heeft de oplossing. 1 oplossing voor alle toegang met een beveiligingsniveau dat makkelijk voldoet aan de bestaande standaarden en eisen.

Waarom Yubikey?

  • Authenticatie in minder dan een kwart van de tijd
  • Robuust, waterdicht en zonder batterij
  • Verminder supportkosten met >75%
  • Configure | Distribute | Enroll | Backup | Revoke
  • Gemaakt in Zweden en USA

Meer weten over 2FA?

2 Factor Authentication zonder het onthouden van wachtwoorden. Klinkt als te mooi om waar te zijn?  Lees hier hoe het makkelijk kan.

Vertrouwen

Waarom anderen voor SKS kozen

Wij zijn trots op de groep organisaties die wij klant mogen noemen. Van gemeenten tot fabrieken en van kleine tot erg grote bedrijven.

Juist in de Zakelijke Dienstverlening is het belangrijk om niet alleen technisch maar ook qua werkwijze en qua cultuur de balans te vinden tussen productiviteit, flexibiliteit en veiligheid.

Bij veel van onze klanten zorgen wij al vele jaren voor beveiliging van informatie, netwerken of speciale systemen. Wilt u van één van onze klanten zelf horen wat hun ervaringen met SKS Security zijn? Dan brengen wij u graag met hen in contact.

 

Persoonlijke benadering

Zeer ervaren consultants

Best of breed producten

Onafhankelijk van producent

Zullen wij het persoonlijk maken?

Wij gaan graag met u in gesprek over wat er belangrijk is bij uw organisatie en hoe wij kunnen helpen om uw doelen te bereiken.