Informatie een zorg?

Iedereen moet zijn werk kunnen doen, zonder onnodige beperkingen. De zorg voor patiënten en cliënten is de hoofdzaak. Toch is Informatieveiligheid niet alleen een belangrijke bijzaak; het is voorwaardelijk, het is verplicht, het is persoonlijk.

Zorg en  

 

Voor iedere branche, een eigen oplossing

EPD audit & monitoring

Elk gebruik van gevoelige informatie, moet traceerbaar en inzichtelijk zijn. Auditing, monitoring en insights is oplossing van SKS security i.s.m. exabeam en intermax.
Geautomatiseerde of specifieke reactie op incidenten. Of het nu gaat om Phishing, maleware of een bedreiging van binnenuit.

– Detectie o.b.v. gedrag, niet van inrichting
– Voorspelbare kosten
– Gefaseerde implementatie

exabeam is volgens GARTNER in 2020 een leader in de SIEM markt

 

Stap voor Stap 100% AVG compliant worden en blijven

Het neerzetten van een privacyvriendelijke, veilige omgeving en het voldoen aan strenge privacywetten, het hoeft allemaal niet ingewikkeld te zijn. En het hoeft geen torenhoge kosten met zich mee te brengen.

> Stap-voor-stap door alle verplichte maatregelen
> Complete AVG-boekhouding
> Grip op compliance
> E-learning voor bewustwording
> FG-as-service voor balans in kwaliteit/kosten

Cover magazine

Download het magazine over de privacywetgeving speciaal gericht op de zorg.

Download zonder gegevens achter te laten

Privacy workshops & certificering

U heeft als CISO verstand van de specifieke wet- en regelgeving voor de zorg.. Maar bent u heeft ook te maken met normen en regels die veel algemener zijn, maar ook heel belangrijk.

Zo moet je als zorgverlener ook voldoen aan de AVG, NEN 7510 Management IB, NEN 7512 Vertrouwensbasis gegevensuitwisseling, NEN 7513 Logging toegang EPD, NTA 7516 Veilige e-mail en chat.

SKS Security kan u volledig ontzorgen door een Functionaris-Gegevensbeschermer-as-a-service (FGaaS) aan te bieden. En als u het liever zelf doet, dan kunnen wij met ons auditmodel vaststellen dat u aan alle wet- en regelgeving voldoet. Wij verzorgen ook workshops (op maat) zodat u en uw werknemers volledig op de hoogte zijn van deze complexe wet- en regelgeving.

 

In 2019 waren er in de Verenigde Staten 510 healthcare data lekken van 500 of meer records. Totaal ging het om 41,3 miljoen records, een toename van 196% vergeleken met 2018.

Department of Health and Human Services

Verenigde Staten

Het doel van informatieveiligheid is het handhaven van de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit (met inbegrip van authenticiteit, toerekenbaarheid en controleerbaarheid) van informatie.

ActiZ

Branchevereniging van bijna 400 zorg organisaties

Vertrouwen

Waarom anderen voor SKS kozen

Wij zijn trots op de groep organisaties die wij klant mogen noemen. Van gemeenten tot fabrieken en van kleine tot erg grote bedrijven.

Juist in de Zorg is het belangrijk om niet alleen technisch maar ook qua werkwijze en qua cultuur de balans te vinden tussen productiviteit, persoonlijkheid en veiligheid.

Bij veel van onze klanten zorgen wij al vele jaren voor beveiliging van informatie, netwerken of speciale systemen. Wilt u van één van onze klanten zelf horen wat hun ervaringen met SKS Security zijn? Dan brengen wij u graag met hen in contact.

 

Persoonlijke benadering

Zeer ervaren consultants

Best of breed producten

Onafhankelijk van producent

Zullen wij het persoonlijk maken?

Wij gaan graag met u in gesprek over wat er belangrijk is bij uw organisatie en hoe wij kunnen helpen om uw doelen te bereiken.

Zelf zien hoe het werkt?

Graag laten wij zien in een online demonstratie van circa 30 minuten wat SentinleOne in uw omgeving kan betekenen? 

Dank voor het aanvragen voor de demo van SentinelOne! We nemen snel contact met u op om de details verder te bespreken en de demo in te plannen.