Live Security Workshop

Door de versnelde adoptie van thuiswerken en cloud applicaties staat de beveiliging voor nieuwe uitdagingen. Wat zijn die en welke oplossingen zijn er?

Thuis en op afstand werken

Het Nieuwe Normaal, structureel veilig

Door de snelle adoptie van thuiswerken en het toenemende gebruik van cloud applicaties staat de beveiliging voor nieuwe uitdagingen. Wat zijn die uitdagingen en welke oplossingen zijn er?

  • Hoe regel je de IT Security nu structureel beter, met een prettige gebruikerservaring ?
  • Met welke nieuwe (be)dreigingen krijgt uw organisatie te maken? Denk aan WiFi hacking, inloggen van vreemde lokaties en Credentials theft.
  • Enorme toenames geavanceerde malware aanvallen sinds uitbraak Corona

Dit webinar maakt inzichtelijk hoe u uw organisatie structureel veiliger kunt maken in het Nieuwe Normaal met gebruik van flexibele werkplekken en steeds meer cloudapplicaties.

Live Security Workshop

SKS Security, SentinelOne en Exabeam laten u zien hoe u de dreigingen inzichtelijk maakt en voorkomt, ongeacht waar de gebruiker zich bevindt.

Volg het StaySafe@HomeOffice webinar en zie hoe wij met SentinelOne (onderscheidende EPP en EDR) geavanceerde aanvallen analyseren en een heel systeem met één klik opschonen. Exabeam (User & Entity Behaviour Analytics) biedt zichtbaarheid over de activiteit van gebruikers ter plaatse en in de cloud.

19 mei 2020   |   14:00u – 15:30u         Meer informatie & Sprekers